Verjon

VERJON_LOGO_WIT
VERJON_LOGO_WIT

VERHUURD

Woning met ideale stadsbeleving en praktische indeling!

Deze charmante woning, gunstig gelegen in de Gitsestraat 2 te Roeselare, met een strategische ligging vlakbij het centrum. Met winkels, restaurants en openbaar vervoer binnen handbereik.

Bij het betreden van de woning word u verwelkomd door een doordachte indeling. Aan de rechterkant bevindt zich een uitnodigende living die overgaat in de aansluitende keuken. Verderop leidt een doorgang naar een handige ruimte met aan de linkerkant een berging en een apart toilet. Bovendien verrast deze woning u met een stadskoertje, een heerlijke buitenruimte waar u kunt genieten van een moment van rust en frisse lucht in de stadse omgeving. De eerste verdieping biedt een functionele inrichting met een goed uitgeruste badkamer, compleet met de nodige voorzieningen. Aangrenzend bevindt zich een extra ruimte die verschillende mogelijkheden biedt, ideaal als dressing of extra opslag. Bovendien zijn er ook 2 slaapkamers op deze verdieping. Een extra troef van deze woning is de zolder, een veelzijdige ruimte die kan worden gebruikt als opslag.

Kortom, deze woning in de Gitsestraat 2 te Roeselare biedt een combinatie van praktische indeling, nabijheid van voorzieningen en een aantrekkelijke stadsbeleving. Bent u op zoek naar een comfortabel en goed gelegen thuis? Dan is dit huis zeker het ontdekken waard.

EPC: 369 kWh/m2 (UC:0003051452)
Bruto vloeroppervlakte volgens EPC: 152 m2

Indeling

Slaapkamer:

2

Zolder:

1

Badkamer:

1

Terras:

1

Toilet:

1

Berging:

1

Woonkamer:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Wasplaats:

1

Informatie

Adres: Gitsestraat 2

​​​​​Plaats: 8800 Roeselare

Referentie: JV23036

Bestemming:

Totale oppervlakte: 152,00 m²

Epc-Waarde: 369

Epc certificaat: Ja

Bebouwing: Gesloten

Type: Woning

Bouwvergunning:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Gevalideerd As Built attest:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Geinventarisseerd erfgoed:

Elektriciteit:

Ja

Aardgas:

Ja

Stadswater:

Ja

Ligging

Delen op