Verjon

VERJON_LOGO_WIT
VERJON_LOGO_WIT

Jong en ervaren in vastgoed

Kom binnen in onze living en vertel ons over de jouwe. Wil je je huis verkopen? Of ben je zelf op zoek naar een huis te koop of appartement te huur? Eerder een kantoorruimte in gedachten? 

Bij Immo Verjon staan we met eeuwig jeugdige gedrevenheid klaar om jou met levenswijsheid 
en vastgoedkennis bij te staan in jouw zoektocht naar de juiste koper of het juiste pand.

Een lage drempel naar ons kantoor

In Ardooie en omstreken verkopen en verhuren we woningen en industriële panden. We komen zelf uit de streek waardoor we niet enkel de regio maar ook de inwoners goed kennen. Zoals ze in West-Vlaanderen zeggen: ‘ons kent ons’. De drempel om ons kantoor binnen te stappen is dan ook, letterlijk en figuurlijk, laag. Neem plaats in onze zetel en vertel ons alles over jouw koop- of verkoopwensen.

Met een realistische kijk

Ons jeugdig enthousiasme wordt nooit oud, ook al zijn we al enkele jaren bezig. Jong, maar daarom niet minder ervaren. De verkoop van een woning pakken we aan op onze eigen, oprechte manier. Met alle respect naar jou én jouw woning of pand. Onze realistische kijk op de zaken zorgt voor een correcte verkoopprijs. Geen overdreven hoge prijzen waardoor jouw woning toch niet verkocht geraakt. We schatten jouw woning naar haar échte waarde.

Het hart op de juiste plaats

Integriteit vinden we cruciaal. Een vertrouwensband tussen ons is de basis voor een succesvolle verkoop. Enkel als we mekaar door en door begrijpen, kunnen we jouw pand perfect op de markt zetten. Ons motto: zeg wat je doet, en doe wat je zegt. Bij een eerste kennismaking leggen we onze werkwijze helemaal aan jou uit. Van bij het begin zal je merken dat we met eeuwige gedrevenheid en kennis van zaken jouw huis, appartement, kantoor … aanprijzen aan geschikte kandidaat-kopers.

Ondersteund door ervaring

Enkele van onze medewerkers zijn bij Verjon gestart als stagiair. Jonas Vermeersch is een soort peter voor hen, hij geeft zijn ervaring maar al te graag door aan zijn jongere collega’s. Elk van ons wordt bovendien ondersteund door de levenservaring van mensen in onze omgeving. 

Elke persoon die ooit een invloed op ons had, zien we als een voorbeeld. Die rijke ervaringen zorgen ervoor dat we met enorm veel levenswijsheid en mensenkennis de vastgoedmarkt benaderen. Daardoor kunnen we inschatten hoe we jouw woning het best kunnen omschrijven om de juiste kopers aan te trekken.

Vandromme Michiel

Defour Valerie

Vermeersch Jonas

Kimberley Bouton

Vandromme Michiel

Defour Valerie

Vermeersch Jonas

Kimberley Bouton

Groepsfoto