Verjon

VERJON_LOGO_WIT
VERJON_LOGO_WIT

VERHUURD

Ruime nieuwbouw woning met zonnepanelen!

Hierbij verhuren wij deze prachtige nieuwbouwwoning in de Brugstraat 44 te Ardooie, slechts een steenworp verwijderd van het bruisende centrum. Deze woning heeft alles te bieden wat je nodig hebt, met scholen, supermarkten en nog veel meer vlakbij.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd in de inkomhal. Aan de rechterkant vind je een zéér ruime berging en een apart toilet. Vervolgens kom je in de lichte en open leefruimte, waar een moderne keuken aanwezig is. Deze keuken is volledig uitgerust met diverse apparaten, zodat je optimaal kunt genieten van kookplezier.

Op de eerste verdieping wacht je een moderne badkamer, voorzien van alle comfort. Hier vind je ook een apart toilet en twee gezellige slaapkamers, perfect om tot rust te komen na een drukke dag.
De zolderverdieping biedt nog een extra berging en een derde slaapkamer, wat deze woning ideaal maakt voor gezinnen of iedereen die op zoek is naar extra ruimte.

Buiten vind je een tuin met een ruim terras. Er is ook een handig poortje dat je toegang geeft tot de garages. Het is verplicht om bij het huren van deze woning een garage bij te huren, tegen een maandelijkse prijs van 60 euro. Bovendien is deze woning uitgerust met een regenput van 5000 liter en zonnepanelen, wat niet alleen bijdraagt aan duurzaamheid, maar ook aan een lagere energierekening.

Deze prachtige nieuwbouwwoning biedt alle moderne gemakken in een geweldige locatie. Mis deze kans niet om hier je nieuwe thuis te maken!

Huurprijs:
Woning: 915 euro
Garage: 60 euro
Syndickosten: 20 euro

 

Indeling

Badkamer:

1

Berging:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Woonkamer:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Toilet:

2

Slaapkamer:

3

Informatie

Adres: Brugstraat 44

​​​​​Plaats: 8850 Ardooie

Referentie: JV23058

Bestemming:

Totale oppervlakte: 0,00 m²

Epc-Waarde: 0

Bebouwing: Gesloten

Type: Woning

Bouwvergunning:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Gevalideerd As Built attest:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Geinventarisseerd erfgoed:

Ligging

Delen op