Verjon

VERJON_LOGO_WIT
VERJON_LOGO_WIT

VERHUURD

Prachtige, lichtrijke en volledig gerenoveerde gelijkvloerse woning te huur in de Beverensestraat 27 001A te Ardooie. Deze woning ligt op een steenworp afstand van het centrum en bevindt zich in de directe nabijheid van een slager, bakker en scholen…

Bij het binnenkomen betreed je eerst de wasruimte, gevolgd door de open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, inbouwkoelkast, diepvries, oven en kookplaat. Het geheel baadt in het natuurlijke licht, waardoor koken een waar genot wordt. De keuken sluit aan op de lichtrijke woonkamer. Deze is voorzien van verduisterende gordijnen en beschikt over een groot schuifraam met vliegdeur, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het tuintje. De ruime slaapkamer biedt eveneens veel lichtinval door het grote raam die evenals voorzien in van een vliegraam. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, ruime wastafel en toilet.
Buiten vind je een leuk tuintje met kunstgras en buitenverlichting, perfect om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.
Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar comfort, lichtrijke ruimtes en een gunstige locatie nabij alle voorzieningen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging. Dit is een unieke kans om te genieten van modern en praktisch wonen in het hart van Ardooie.

 

Indeling

Badkamer:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

Keuken:

1

Woonkamer:

1

Slaapkamer:

1

Tuin:

1

Parkeerplaats:

1

Informatie

Lot: 001

Adres: Beverensestraat 27

​​​​​Plaats: 8850 Ardooie

Referentie: JV23072

Bestemming:

Totale oppervlakte: 0,00 m²

Epc-Waarde: 239

Epc certificaat: Ja

Type: Appartement

Bouwvergunning:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Gevalideerd As Built attest:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Geinventarisseerd erfgoed:

Ligging

Delen op