Verjon

VERJON_LOGO_WIT
VERJON_LOGO_WIT

VERHUURD

Prachtig nieuwbouwappartement met ruim terras!Prachtig nieuwbouwappartement met zonnepanelen te huur in de Statiestraat 12/0102 in Ardooie. Deze woning biedt een ideale locatie in het centrum van Ardooie. Met scholen, supermarkten, gezellige horecagelegenheden en andere voorzieningen op loopafstand, geniet u van het gemak van een centrale locatie.
Bij het binnenkomen van dit modern appartement stapt u eerst de ruime inkomhal binnen. Aan uw rechterhand bevindt zich een gastentoilet, terwijl aan uw linkerkant een goed uitgeruste badkamer te vinden is. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, met een vloeroppervlak van 12,94m2 en 11,66m2. Verder doorlopend betreedt u de lichtrijke leefruimte met parket, die is voorzien van grote ramen (met screens) en een open ontwerp dat een gevoel van ruimtelijkheid en modern comfort creëert. De goed ingerichte keuken is een centraal punt in de leefruimte en beschikt over moderne apparatuur en voldoende opbergruimte, waardoor het een plezier is om te koken. Bovendien bevindt er zich ook nog een berging in het appartement.
Een extra bonus van dit appartement is het ruime terras met een oppervlakte van 7 vierkante meter. Dit terras is de perfecte plek om te genieten van frisse lucht, een kopje koffie in de ochtend of een ontspannen avond met vrienden en familie.
Dit prachtige nieuwbouwappartement biedt niet alleen een comfortabele en stijlvolle leefomgeving, maar ook de voordelen van een gunstige locatie. Het is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een modern en goed gelegen huurappartement in Ardooie.

Bij het huren van dit appartement is het vereist om een garage met bijhorende berging bij te huren wat komt op een prijs van 50 euro per maand.

Bruto oppervlakte ca. 95m2.
Terras ca. 7,04m2.

Prijs:
Appartement: 750 euro
Garage: 50 euro
Syndickosten: 65 euro

Indeling

Woonkamer:

1

Terras:

1

Keuken:

1

Berging:

2

Toilet:

1

Dienstenhal:

1

Badkamer:

1

Slaapkamer:

2

Garage:

1

Informatie

Lot: 0102

Adres: Stationsstraat 12

​​​​​Plaats: 8850 Ardooie

Referentie: JV23084

Bestemming:

Totale oppervlakte: 95,00 m²

Epc-Waarde: 0

Type: Appartement

Bouwvergunning:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Gevalideerd As Built attest:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Geinventarisseerd erfgoed:

Ligging

Delen op