Verjon

VERJON_LOGO_WIT
VERJON_LOGO_WIT

VERHUURD

Prachtige nieuwbouw met zonnepanelen en veel lichtinval.


Ontdek deze prachtige, energiezuinige woning gelegen in de Pittemsestraat 13A te Ardooie, op een steenworp afstand van diverse horecagelegenheden en een supermarkt. Met de nabijheid van de N37 geniet u van een vlotte verbinding naar de E403, waardoor u moeiteloos de omgeving kunt verkennen.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomt door de inkomhal waar aan de linkerkant een gastentoilet is gelegen en aan de rechterkant de trap naar het eerste verdiep. De leefruimte op het gelijkvloers vloeit naadloos over in de aansluitende keuken, uitgerust met moderne voorzieningen zoals een vaatwasser, inbouw koelkast en combi-microgolfoven. Vanuit hier heeft u bovendien directe toegang tot de garage. Op het eerste verdiep bevinden er zich 3 ruime slaapkamers, elk variërend tussen de 14,25 en 16,84 vierkante meter. De grote badkamer biedt luxe met zowel een ligbad als een douche, waardoor u hier kunt ontspannen na een drukke dag.
De duurzaamheid van deze woning wordt versterkt door de aanwezigheid van een regenput en zonnepanelen. Bovendien is er ook een zolderruimte aanwezig wat een extra opbergruimte biedt.

Mis deze unieke kans niet om in een moderne, energiezuinige woning te wonen op een strategische locatie in Ardooie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Prijs = 975 euro incl. Zonnepanelen

Indeling

Parkeerplaats:

1

Zolder:

1

Terras:

1

Toilet:

2

Tuin:

1

Keuken:

1

Woonkamer:

1

Badkamer:

1

Slaapkamer:

3

Garage:

1

Informatie

Adres: Pittemsestraat 13A

​​​​​Plaats: 8850 Ardooie

Referentie: JV23097

Bestemming:

Totale oppervlakte: 236,00 m²

Epc-Waarde: 0

Bebouwing: Gesloten

Type: Woning

Bouwjaar: 2023

Bouwvergunning:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Gevalideerd As Built attest:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Geinventarisseerd erfgoed:

Elektriciteit:

Ja

Aardgas:

Ja

Stadswater:

Ja

Bouwjaar:

 2023

Ligging

Delen op