Verjon

VERJON_LOGO_WIT
VERJON_LOGO_WIT

IN OPTIE

PRIJS OP AANVRAAG

KIJKDAG

Landelijk Gelegen Alleenstaande Woning met Ruime Tuin!

Kijkdag 1/06/2024 van 8:30 tot 9:30 uur!

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van rust & ruimte? Zoek niet verder! Deze prachtige alleenstaande woning, gelegen in een idyllische landelijke omgeving, biedt alles wat u nodig heeft!

Gelijkvloerse Verdieping:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een riante inkomhal (13,3 m²) met een gastentoilet en toegang tot de kelder, ideaal voor extra opslagruimte. De ruime woonkamer (30,66 m²) biedt een gezellige plek voor familie en vrienden om samen te komen. Aangrenzend vindt u de leefkeuken (18,60 m²), volledig uitgerust en perfect voor culinaire avonturen.

Daarnaast beschikt de gelijkvloerse verdieping over een praktische wasplaats en een berging/chauffageruimte, met toegang tot een tweede zolder boven de garage. De inpandige garage zorgt voor extra gemak en veiligheid.

Eerste Verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers (14 m² en 17 m²) en een kinderkamer (8,3 m²), elk met voldoende lichtinval en ruimte voor persoonlijke inrichting. De badkamer biedt alle comfort die u nodig heeft om de dag fris te beginnen. Via een zoldertrap heeft u toegang tot de ruime zolder, ideaal voor extra opslag.

Exterieur:
Geniet van zonnige dagen in de prachtige, zongerichte tuin. Het ruime terras is perfect voor buitenetentjes en ontspanning. De twee tuinbergingen bieden extra opslagmogelijkheden voor tuingereedschap en -meubels. Daarnaast is er een parkeerplaats beschikbaar, zodat u altijd een plek heeft voor uw auto.

Deze woning biedt de perfecte balans tussen landelijke rust en moderne voorzieningen. Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis te vinden! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Uw nieuwe thuis wacht op u!

Bruikbare vloeroppervlakte volgens EPC: 194m2
EPC: 714 kWh/m2 (UC: 0003244285)

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.

Indeling

Terras:

1

Badkamer:

1

Tuin:

1

Tuinhuis:

2

Slaapkamer:

3

Zolder:

2

Kelder:

1

Garage:

1

Wasplaats:

1

Berging:

1

Keuken:

1

Woonkamer:

1

Informatie

Adres: Ommegangstraat 28

​​​​​Plaats: 8850 Ardooie

Referentie: JV24038

Bestemming:

Totale oppervlakte: 801,00 m²

Bewoonbare oppervlakte: 194,00 m²

Epc-Waarde: 714

Epc certificaat: Ja

Bebouwing: Open

Type: Woning

Bouwvergunning:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Gevalideerd As Built attest:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Geinventarisseerd erfgoed:

Elektriciteit:

Ja

Stadswater:

Ja

Stookolie:

Ja

Ligging

Delen op