Verjon

VERJON_LOGO_WIT
VERJON_LOGO_WIT

€200.000,00

KIJKDAG

4 a 5 slpks - Markt Ardooie - 629m2 grond - te renoveren

Kijkdag op 20/06/2024 van 18 tot 19 uur!

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een riante inkomhal die u toegang biedt tot de verschillende ruimtes op het gelijkvloers. De ruime woonkamer van 39,40 m² is perfect voor gezellige familieavonden en biedt veel lichtinval. De aangrenzende keuken heeft een oppervlakte van 9,28 m². Vanuit de keuken heeft u toegang tot de kelder en daarnaast vindt u een ruime berging/wasplaats van 12,70 m² die veel extra opbergruimte biedt.

De badkamer is voorzien van een douchecabine en een lavabo en er is ook een apart toilet aanwezig. De slaapkamer op het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 16,51 m² en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten. Daarnaast is er nog een votekamer die kan dienen als slaapkamer of bureau.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van respectievelijk 7,7 m², 10,36 m² en 20,20 m². Er is ook een extra berging aanwezig, ideaal voor het opbergen van spullen.

Een andere vaste trap vanaf de gelijkvloerse verdieping leidt u naar de zolder, die een oppervlakte heeft van maar liefst 58,76 m². Deze ruimte biedt de mogelijkheid om meerdere kamers te creëren, afhankelijk van uw behoeften.

De woning beschikt over een ruime tuin met een terras, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning. Daarnaast zijn er verschillende bijgebouwen die voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt.

Deze woning biedt veel potentieel en mogelijkheden voor zowel gezinnen als mensen die behoefte hebben aan extra ruimte voor hobby's of werk. Kom snel een kijkje nemen en ontdek zelf de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Bruikbare vloeroppervlakte volgens EPC: 177m2
EPC: 981 kWh/m2 (UC: 0002993745)
Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.
 

Indeling

Wasplaats:

1

Keuken:

1

Woonkamer:

1

Berging:

2

Slaapkamer:

4

Zolder:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

Informatie

Adres: Marktplein 12

​​​​​Plaats: 8850 Ardooie

Referentie: JV24044

Bestemming: Woongebied

Totale oppervlakte: 629,00 m²

Bewoonbare oppervlakte: 177,00 m²

Epc-Waarde: 981

Epc certificaat: Ja

Type: Woning

Dagvaarding:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Bouwvergunning:

Gebouwd voor 1962

Verkavelingsvergunning:

Nee

Recht van voorkoop:

Nee

Gevalideerd As Built attest:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Geinventarisseerd erfgoed:

Elektriciteit:

Ja

Stadswater:

Ja

Ligging

Delen op