Verjon

VERJON_LOGO_WIT
VERJON_LOGO_WIT

VERKOCHT

Kijkdag 29/06/2024! Landelijk Gelegen Woning op 747m2 te Koop: Rust en Ruimte te Over!

Deze prachtige landelijk gelegen woning, op een perceel van 747m2, biedt u een oase van rust en ruimte, ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en ruime thuisbasis in een groene omgeving.

Gelijkvloers:
Bij binnenkomst betreedt u een inkomhal die leidt naar een woonkamer van 33,8 m², perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. De aangrenzende keuken van 8,71 m² is efficiënt ingedeeld en voorzien van alle nodige faciliteiten om heerlijke maaltijden te bereiden. De badkamer is uitgerust met een toilet, lavabo en een bad. Verder vindt u op deze verdieping een bureau van 10,33 m², ideaal voor thuiswerk of als studeerkamer. Een koude berging biedt extra opslagruimte voor uw voorraad en spullen.

Eerste Verdieping
Op de eerste verdieping treft u een ruime nachthal met ingebouwde kasten, die zorgen voor extra opbergruimte. De drie slaapkamers (12,33 m², 19,63 m² en 12,36 m²) bieden elk hun eigen charme en voldoende ruimte voor een goede nachtrust. Boven is er ook een ruime zolder die extra mogelijkheden biedt voor opslag.

Exterieur
De buitenruimte van deze woning is net zo indrukwekkend. Met verschillende buitenbergingen van respectievelijk 13,36 m², 20,08 m², 16,15 m², 18,47 m², 11,65 m² en 11,53 m², heeft u meer dan voldoende ruimte voor opslag, hobby's of tuinbenodigdheden. De tuin biedt een prachtige groene omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur. Het terras is ideaal voor buitenmaaltijden en gezellige zomeravonden. Bovendien is er parkeergelegenheid voor vier auto’s, wat zorgt voor optimaal gemak voor u en uw gasten.

Samenvatting
Deze landelijk gelegen woning combineert het beste van twee werelden: de rust en ruimte van het platteland met alle gemakken. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf de charme en mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Bruikbare vloeroppervlakte volgens EPC: 120
EPC: 633 kWh/m2 (UC: 0003282731)

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.

Indeling

Woonkamer:

1

Keuken:

1

Badkamer:

1

Bureau:

1

Berging:

6

Provisiekamer:

1

Slaapkamer:

3

Zolder:

1

Parkeerplaats:

4

Informatie

Adres: Veldstraat 17

​​​​​Plaats: 8850 Ardooie

Referentie: JV24049

Bestemming: Agrarisch gebied

Totale oppervlakte: 747,00 m²

Bewoonbare oppervlakte: 120,00 m²

Epc-Waarde: 633

Epc certificaat: Ja

Bebouwing: Open

Type: Woning

Dagvaarding:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Bouwvergunning:

Gebouwd voor 1962

Verkavelingsvergunning:

Nee

Recht van voorkoop:

Nee

Gevalideerd As Built attest:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Geinventarisseerd erfgoed:

Elektriciteit:

Ja

Ligging

Delen op